| Parsianforum.com |
| تبلیغات | ||||
|
| ||||
ثـبت نـام سـریع!
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | ![]() |
نحوه نمایش |
|
|
#1 |
![]() عنوان: کاربر فروم باز
تشکر ایشان از کاربران: 1
تشکـر شـده: 138 بـار در 76 پست
مدت زمان آنلاین: N/A
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از این به بعد تقریبا هفته ای چندتا عکس میذارم. پیشنهاد میکنم اگه برای بچه امکان داره هر کی اینجا یه تاپیک بزنه از دریچه یدوربینش چندتا عکس بذاره.فکر کنم جالب بشه. در ضمن اینجایی که عکساشو میبینید پارک جمشیدیه است. همین دو روز پیش البته آخرین عکس مال روز 10 فروردینه
الحمد خدای آسمان را ویرایش توسط karina : Saturday 26 April 2008-1 در ساعت 02:04 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
کارینا جان، این سایت به نظرم یه آپلود سنتر باشه ، ممکنه عکسهای قشنگت بعد از یه مدتی حذف بشه برا همین من بهت پیشنهاد میدم که شما هم از هاست رایگان استفاده کن که عکسهات برای همیشه باقی بمونه.ما یه هاست برای همچین کارهائی و برای مدیر تالار گالری عکس و مدیر تبلیغات درست کردیم که اگه لازم دونستن، اطلاعات مهم رو که حجم بالای دارن و نمیشه تو سایت آپلود کرد، اونجا تو اون هاست رایگان بزارن. اگه تو هم تمایل داشته باشی من میتونم به آقا رضا بگم که یوزر و پسورد رو در اختیار شما هم بزاره ، که عکسهائی که زحمت میکشی با دوربینت میگیری، اونجا ذخیره کنی تا هیچ وقت پاک نشه.
نظرت چیه؟ دوست داری؟ -- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. -- |
|
|
|
#3 |
|
عنوان: همکار قدیمی
تشکر ایشان از کاربران: 10213
تشکـر شـده: 2991 بـار در 768 پست
مدت زمان آنلاین: 3 هفته 3 روز 23 ساعت 51 دقیقه 6 ثانیه
حالت مـن:
|
اگه مايلي كارينا جان يه پيغام واسم بفرست در خدمتم -- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. --
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() ![]() -- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. --
|
|
|
#5 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() -- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. --
|
|
|
#6 |
|
-- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. --
|
|
|
#7 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() -- مهمان گرامی ، برای دیدن ادامه مطلب و همچنین استفاده از تمام امکانات انجمن، من جمله مشاهده تصاویر و نیز لینک ها ، می بایست ثبت نام کنید, .::. ثـبـت نــام .::. --
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|